Ga naar:

Streetarts, boekingsbureau voor internationaal straattheater

Bureau .. ??

Streetarts heeft zich gespecialiseerd in internationale straattheateracts die van de straat hun bühne hebben gemaakt. Straattheater is niet voor niets veel meer dan alleen theater op straat. Het is een vorm van kunst die nog steeds aan populariteit weet te winnen.

 

Live on stage

De artiesten waarmee Streetarts samenwerkt zijn gelouterde straattheaterartiesten die allemaal hun vak verstaan. Ze zitten vol passie voor hun bijzonder beroep. Betreden geen platgetreden paden maar gaan in hun acts bij voorkeur grensverleggend en zinnenprikkelend de confrontatie aan. Het zijn vooral ook acts die u voor een moment uit het leven van alledag rukken. En wie wil dat niet ...?

Buitenland

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van programmeren van internationaal straattheater weet Streetarts wat er te koop is op dat gebied. En daar kunt u van profiteren. Streetarts garandeert altijd kwaliteit. Wij vertegenwoordigen diverse professionele - vooral buitenlandse - artiesten en gezelschappen. En ze zijn allemaal door Streetarts allemaal live on stage bekeken.Voor kwalitatieve en bijzondere invulling van uw programmering kunt u dan ook terecht bij dit jong creatief theaterbureau. Neem vrijblijvende contact op en mail naar: streetarts@home.nl.

Nieuws

LMBG FSTVL van 24 t/, 28 augustus

Met bijzonder theater op bijzondere locaties lees meer »

Mario, God save the Queen

In God save the Queen vertelt onze vriend Mario Queen of the Circus ons het verhaal van zijn even hilarische als absurde zoektocht naar de... lees meer »

NIEUW LEF op maat


Nieuw Lef maakt humoristische, hilarische theaterproducties in ingenieus omgebouwde caravans. Ervaar belangrijke momenten uit u... lees meer »